Livrare și retur

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face prin curier rapid, oriunde in Romania. Majoritatea comenzilor ajung la destinatie a doua zi lucratoare de dupa data comenzii insa exista si situatii in care livrarea poate dura pana la 3 zile lucratoare. Termenul de livrare se calculeaza incepand cu data confirmarii comenzii, prin email sau telefon.

Costul transportului este 19,9 lei pentru comenzi cu valoare de pana la 299,89 lei inclusiv iar pentru comenzi cu valoare mai mare de 299,90 lei inclusiv transportul este gratuit.

Livrarea se face prin GLS, FAN Courier, DPD, Sameday.

In ziua in care se face livrarea vei primi un SMS pe numarul de telefon folosit la plasarea comenzii, ce va contine un interval de 2 ore precum si numarul de telefon al curierului.

Returul produselor

Produsele cumparate de pe LaScarpa.ro pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la livrare, indiferent de motiv, daca indeplinesc urmatoarele conditii:
– produsele nu au fost desfacute si/sau deteriorate in niciun fel;
– produsele sunt returnate in acelasi ambalaj si impreuna cu toate accesoriile si documentele cu care au fost livrate.

Produsele realizate la comandă nu pot fi returnate!

Restituirea contravalorii produsului

Contravaloarea produsului se returneaza doar in cont bancar, in termen de 14 zile calendaristice de la data receptiei produsului in depozitul nostru, daca indeplineste conditiile de retur.

Pentru a returna un produs in schimbul banilor, completeaza Formularul de retur, apoi expediaza produsul prin orice firma de curierat rapid, mai putin Posta Romana, la adresa:

Real Plast Production, Galati, blv. Henri Coanda nr. 5. Telefon 0744 444 444.

Tu vei plati costul transportului, nu solicita ramburs.

Descarca de aici formularul de retur.

Pentru informatii suplimentare scrie-ne pe email, chat, formularul de contact sau suna-ne la numarul afisat pe site.

X