Injecție mase plastice

Departamentul de injecție mase plastice este dotat cu mașini de injecție moderne dotate cu roboti și uscătoare pentru materialul plastic. Utilizăm o gamă largă de polimeri și efectuăm comenzi de volum mare dar și volume mici.
Datorită layout-ului inteligent și a forței de muncă bine pregatite suntem foarte flexibili și putem face probe de injecție pentru matrițele produse in fabrica noastră.

Proiectare CAD-CAM-CAE

Departamentul Proiectare este dotat cu stații grafice de ultima generație, iar partea de proiectare se face cu ajutorul software-ului SolidWorks 2018, care oferă o paletă largă de funcții și instrumente specifice designului 2D si 3D. Cu ajutorul acestui software ciclul de dezvoltare al produselor este semnificativ accelerat.

Fabricare și reparații matrițe

Vasta experiență a echipei de lucrători precum și dotările tehnice moderne ale departamentului permit executarea proiectelor respectând cerințele stricte de calitate și precizie: proiectare și executare de matrițe de injecție mase plastice, matrite de termoformare, ștanțe de decupare/ambutisare metal, precum și diverse SDV-uri pentru clienți din diferite domenii: industria auto, industria alimentară și bunuri de larg consum.

Proiectăm, fabricăm și reparăm matrițe de injecție mase plastice pentru industria automotive și industriile de produse de larg consum, inclusiv industria alimentară.

Despre noi

Real Plast Production SRL
J22/3043/2023
RO45268063

Contact

Bulevardul Henri Coandă 5, Galați 800552
Luni - Vineri 9:00 - 17:00
office@eplast.ro
0742 519 519

Newsletter

There are many variations of simple lorem ipsum available for not.